tiistai 10. joulukuuta 2013

Mattaisaa valkokultaa ja hopeaa.

Tänään oli OPI päivä. Kynsikoristekirppiksen huutokaupasta ostettu "Anti-bleak" oli ehdoton valinta. Olin sitä jo aiemmin katsellut nettikaupoista ja nyt nappasin sen itselleni. Kaunis väri, 2 kerrosta riitti peittämään. Koristelin keskisormen kynnen Moyou:n "Princess collection 10" laatalta löytyvällä kuviolla. Nimettömän kynnen koristelin OPI:n "Pure"llä. Päälle laitoin vielä Essien "Matte about you"n.


Vähän tuo pinta kiiltää, kun olen juuri rasvannut kädet. Mutta ihmeen hyvin tuo leima irtosi, vaikka on hyvin hentoinen kuva. Kivat näistä tuli, leimakaan ei levinnyt. Kyllä näillä pari päivää pärjää :)

Tilaamani Winstonian laattakokoelma "First generation" saapui tänään. Kokoelmaan kuuluu 20 leimauslaattaa. Myös mun XL-leimasin saapui, eihän sillä kestänyt tämä matka ku 1,5kk. Nyt on kaksi leimasinta, ehdin jo ostaa Suomesta toisen. Kynsilakkoja virtaa tasaiseen tahtiin, eilen tuli esim. Essien "Parka perfect". Tuloillaan on vielä "muutama". Tulis vaan ekaksi lisää tikkuja, etten jää kauheesti tikutuksessa jälkeen. En ole vieläkään saanut niitä järjestettyä, yritin taas tänään ja eihän siitä mitään tullut. Toivottavasti meille ei tuu hetkeen vieraita, paha kahvitella ruokapöydän ääressä, kun pöytä on vuorattu tikuilla :D

2 kommenttia: