tiistai 3. joulukuuta 2013

Sailor ohoy! Eiku..

Noniin! Mähän lupasin, että lakkaan kynteni tänään ja teen siitä vielä postauksen.. Voi elämän kevät ku meni taas vaikeeksi... Mulla oli selkeä visio miten lakkaan kynteni. Eilen paukahti postilaatikkoon kauan haluttu Essien "Mezmerised" ja sitä halusin heti kokeilla. FAIL! Lakkasin sillä 3 kynttä, jokaiseen kynteen tuli liikaa lakkaa, koska en yhtäkkiä hahmottanut lyhentäneeni kynsiä aikasta paljon. Lakka oli lisäksi tosi paksua, kerros peitti hyvin, liiankin hyvin. No ei muutaku kahdesta kynnestä lakat kokonaan pois, 1 oli ihan ok.. kunnes tönäsin sen pumpulipussiin ja sekin meni vaihtoon. Uudet alulakat ja homma etenee.. Nimettömään kaivelin Essien "Blancin" ja tää uskomaton sottaus jatkui.. nimettömän lakkauskin uusiksi alusta pitäen.. Keskisormen kynnelle halusin punaista ja Mavalan "London" on aika täydellinen punainen.. Toki sekin meni pitkin kynsinauhoja, mut sain tilanteen jotenkin pelastettua.

Sain kuin sainkin itkun ja hampaidenkiristelyn jälkeen pohjalakat kuntoon. Sit leimausvehkeet esille ja peffa edellä puuhun..... Kaikki kuviot on Moyou:n "Sailor collection 04":stä, josta eilen höpöttelin. Tarkoitus oli ottaa yksi kuvio BM-407:stä, mutta totesin kuvion olevan nykyisin liian iso :O. Eli Moyoulla mentiin; vähän hopealla aaltoja etusormeen, ruoreja, ankkureita sun muuta keskisormeen ja nimettömään pistettiin parit fisut uimaan.. Barryä, Konadin "White pearliä" ja sitä "ihanaa" Essien "Mezmerised"iä.. No mitäkö tästä kaikesta tuli?


Tällaista jälkeä päällylakan kanssa, joka tietysti vei kuviot mukanaan <3 Mä en tajua miksi mä en osaa laittaa sitä päällylakkaa oikein? Mikä mussa on vikana? :D ÄÄÄÄ.. en leimaa hetkeen... Vaikkaki laattoja on vielä tulossa postissa läjä x) Tuo sininen lakka se jaksoi juosta pitkin sormia, yritin putsailla pensselin kans, mut ei siitä mitään tullut. Näistä piti tulla kivat, mut mun leimat ei taas onnistunu :( Meen nurkkaan itkemään.

Mitäpä tykkäätte kynsien pituudesta, lyhensin raakasti pois yli puolet pituudesta.. Kynnet on viilattu päistä suoraksi, vaikka lakkojen kanssa näyttää ihan pyöreiltä. Päädyin tällaiseen ratkaisuun, kun tuo etusormen kynsi ei ole suostunut kasvamaan muutamaa milliä pidemmäksi elokuisen katkeamisen jälkeen. Nyt olen koittanut sivellä Mavalan kynnenkovettajaa, mutta tää aine ei oo oikein mun juttu, kovettaa kynsiä liikaakin. Kynnet napsahtelee poikki sen takia. Olen muistaakseni aiemminkin tätä kokeillut ja lopputulos oli silloinki sama. Ehkä mä käytän tätä jotenkin väärin? Ohjeita olen kyllä noudattanut. Oikean käden kynsistä oli pitkänä enää nimettömän kynsi, joka sekin rapsahti puolesta välistä poikki eilen. Sniff :)

Tää ei nyt ollut selkeestikkää mun hyvä kynsipäivä, yhtä valitusta vaan :D Kokeillaan huomenna jotain muuta ^^

2 kommenttia:

  1. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. :) Kyllä niitä huonoja kynsipäiviä on joskus itse kullakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se taitaa olla :) Huomenna koitan onneani ihan glittereillä. Ne on aika pommin varmoja :D

      Poista