keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pinkki Essiepäivä

Lakkoja on tullut hirmu kasa tässä viikon aikana. Tikutkin tuli. Kukahan nuo lakat tikuttais? :D Ja kuka ne jo lakatut tikut järjestelis "järkevästi".. Vapaaehtoisia? Anyone? Ei? Miksei? :D Tulis jo kesä, että jaksais tehdäkkin joskus jotain. *haukotus*

Tänään kuitenkin otin itseäni niskasta kii ja lakkasin kynnet. Essie oli päivän sana, kynsille pääsi jopa 3 Essien lakkaa. Lisäksi oli pakko päästä kokeilemaan Emily de Mollyn "Bellissimaa".. Pidemmittä puheitta, tässä tulos:

(kuplia, kuplia..)

Pinkkiä! (ja vähän vaaleanpunaista). Kynsillä Essien "The girls are out" ja "Knockout pout" (nimetön). Keskisormen kynnen lakkasin vielä Essien "Shine of the times"illa ja nimettömän Emily de Mollyn "Bellissima"lla. Kaikki lakat on tilattu eri verkkokaupoista. "Knockout pout" on näköjään loppunut loveit.fi:stä, josta sen tilasin. Laitoin linkit valmiiksi, jos joku haluaa noita itselleen tilailla ;) Kaikki 3 verkkokauppaa, joihin linkit vie, ovat ulkomaalaisia. Jokaisesta tuli tuotteet 1-1,5 viikon sisällä hyvin pakattuna. Beautybay.comilla ei ole postimaksuja, kahdessa muussa on siedettävät postimaksut :) Beautybay:n paketti tuli postilaatikkoon, 2 muuta saapui postiin kirjattuna kirjeenä. Ite tulee tilattua tosi paljon lakkoja ulkomailta, koska sieltä niitä saa halvemmalla + valikoima on paaaaljon laajempi. :)

Eipä mulla muuta, menen takas mököttämään. Typerä "talvi".

2 kommenttia:

  1. Essien lakat <3 Toi Bellissima on pakko saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiemmin en Essiestä tykännyt, mut nyt niitä on kertynyt.. monta :D Tuo Bellissima kannattaa ehdottomasti tilata! Jos tilaat meimeiltä (linkki yllä), niin samoilla posteilla tulee 2, eli kannattaa kattoo, jos löytyis muutakin ;) Paketti tuli tuolta viikossa kirjattuna kirjeenä. Niin ja meimein hinnat on Singaporen dollareissa, joten valuuttalaskuri auki tilausta tehdessä, ni pysyy kärryillä mitä tuotteet maksaa :)

      Poista