tiistai 31. joulukuuta 2013

Uus vuos, uudet kujeet?

Uusi vuosi vaihtuu piakkoin ja minä möllöttelen kotona. Ihan on oma päätös, mä en niin piittaa tästä juhlasta, vuosi vaihtuu ilman bileitäkin :).

Monet on tehny postauksia vuoden kynsilakoista jne, mutta minä en ajatellut nostaa tuolta yhtäkään "the lakkaa". Vuoden aikana on oma lakkavarastoni kasvanut erittäin paljon. Erittäin erittäin paljon. Tämän hetkinen lakkamäärä huitelee 400 "väärällä" puolella. Lisäksi olen luopunut todella monesta lakasta. Kesäkuussa määrä oli noin 200. Joten.. eh... addikti mikä addikti. Jonnekkin ne rahat on tuhlattava xD.

Tänä vuonna olen kokenut monta "ahaa" elämystä. Uusia merkkejä on virrannut elämääni, kuten esim. Zoya. Miten voi olla, etten ollut kuullut aiemmin siitä? Syy on selkeä, en ollut kuulunut kynsikoristelut ryhmään. Ajauduin sinne vahingossa, vaivihkaa. Ensiksi liityin kynsikoristekirppikselle. Sitäkään en olisi tehnyt, jossen olisi lukenut Miraclen postausta... Kiitos Miracle ;) Nytten tähän hätään jaksanu hakea juuri "the postausta".. Mutta pointti on varmaan selvä :D.

Kokoelmani selkeät johtotähdet ovat Essie ja Opi. Vielä kesällä kirosin Essien lakkoja, eivät pysyneet millään mun kynsillä.. No nyt niitä on 49 kappaletta. Heh.. Opi tulee kakkosena, niitä on 44 kpl. No miten tässä näin pääsi käymään? Sitä minäkin ihmettelen :D Essie pysyy nykysin kynsillä ja Opi, no siitä ei vaan ole koskaan ollut mitään pahaa sanottavaa.

Leimaustakin on harjoteltu kunnon välineillä. Harjottelu jatkuu.

Tässä tämän vuoden viimeiset kynnet; Zoyan "Dream" saapui eilen! Oijoiji..


Pientä kärkikulumaa näkyy jo, eilen nämä siis lakkasin :). Maailmalta on tulossa mooooonen monta lakkaa vielä. Lakkavarastoni ei ole ajantasalla. Tikutus on onneksi ajantasalla. Sentään. Ja mä kun vielä pari kuukautta sitten olin sitä mieltä, ettei mun tarvi näitä tikuttaa.. Eh..

Oikein hyvää ja ihanaa tulevaa vuotta 2014!

2 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä lakka! :)
  www.polisandbigdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan uskomattoman kaunis. Tämä on toinen Zoyani, aiemmin hankin Stormin, sekin on kaunis :)

   Poista