keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uh-oh vihreetä..

Vuoden 2014 ensimmäinen lakkaus tehty! Nyt jo! :D En kyl nyt itsekkään ymmärrä tätä..

Ostin talvialesta parit Opit ja niistä toinen pääsi nyt kynsille. Lakat ovat "Touring America" kokoelmasta. Kynsille pääsi mielenkiintoinen vihreä, nimihirvitys "Uh-oh Roll Down the Window". Tämä lakka tuntuu jakavan kovasti mielipiteitä, jotkut tykkää, jotkut ei. Ite pyörittelin aikani pulloa ja tulin siihen tulokseen, että minä kuulun tykkääjiin. Tällaista väriä ei lakkakokoelmastani vielä löytynyt. Ei mitään edes sinnepäin. Jotkut sanovat armyvihreäksi, mutta tämä on mielestäni oliivinvihreä. Se kait on katsojan silmistä kii.. :D

Jottei lakkauksesta tulisi aivan yksivärinen, lakkailin yhdelle kynnelle niin ikään Opia, "My favorite ornament"ia. Halusin mukaan myös toista vihreetä ja mieleen tuli heti Essien "Stylenomics", jonka kotiutin 2 eurolla Citymarketista noin kuukausi sitten. Meinasin sen jälkeen jotain strasseja asetella, mutta hylkäsin idean ja kaivoin esiin Opin "Pure"n. Sitä nimettömällä. Kaikkia lakkoja on 2 kerrosta, Purea 1. Vanha kunnon Seche Vite toimi pikakuivattajana, onneksi sain sitä just pari pulloa lisää. Meinas loppua kesken.


Ei tuo oikeasti ole ällö vihreä. Kiva se on. Mutta mitäs te tykkäätte, onko aiva jäätävä vaiko jees?

Oulun seudulla on kynsimiittikin tulossa loppukuusta, odotan innolla! Kabinetti varattu ravintolasta, pääsee syömään hyvin ja jutteleen kynsilakoista. Viimeks oli huippukivaa, niinku varmasti tälläkin kertaa. :)

2 kommenttia:

  1. Oon monesti tuota vihreää OPIa pyöritellyt mutten ole saanut ostettua - mutta China Glazen Budding Romance on kyllä riittänyt hyvin ^_^ Ja Pure on kyllä ihanuutta pullossa! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vois olla kans kiva vihreä, koska se ei oo dupe tuolle Opille ja multa puuttuu tuommonen vihreä :D Pure on kyllä ihana :)

      Poista