keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pohjois-Pohjanmaan kynsimiitti vol. 3

Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajien kolmas miitti järjestettiin 25.1.2013 Oskarin kellarin kabinetissa Oulussa. Paikalle kokoontui 14 neitoa, joista osa oli tuttuja jo edellisestä miitistä, mutta uusiakin kasvoja oli paikalle saapunut. Aikaa miitille oli varattu 2,5 tuntia, klo 14.00-16.30. Aluksi tilailtiin juomat ja ruuat, päädyin itse ottamaan listalta Kukonpojan valkosipuliburgerin. Saadessani ruuan eteeni, olin aivan liian nälkäinen kuvatakseni annoksen. Joten siitä ei nyt sitten ole kuvaa :D

Ruuan jälkeen oli Nanne järjestänyt meille kynsiaiheisen tietovisan. Oma visani meni sen verran penkin alle, että jätän kertomatta tuloksen :D Kysymykset oli tosi vaikeita, mutta kyllä sieltä lopuksi voittajakin löytyi (joka ei todellakaa ollut minä). Visailun jälkeen siirryttiin esittelemään miittikynsiä, teemana meillä oli punainen. Kaikkien kynnet olivat kauniita, mutta yhdet oli yli muiden, Eryan kynnet voitti "kauneimmat kynnet" palkinnon.

(kuva lainattu)

Kynsiesittelyn jälkeen oli vuorossa arvontaa. Oma arpaonneni ei pettänyt, eli en voittanut mitään. Arvonnan jälkeen oli kirppistelyn vuoro. Itsehän olin kantanut mukanani iiison kasan lakkoja ja onneksi osa niistä pääsikin uusiin koteihin. :) Itse ostin tasan yhden lakan, Essien "Leading lady"n. Jäin siis "plussalle" tästä reissusta :D.


Alunperin oli tarkoitus, ettemme pyydä miittiin sponsoreita, mutta Teanna olikin innostunut kyselemään niitä ja näin saimme miittiämme sponssaamaan Adeninan, Cesarsshopin ja Mimaxin. Alemmassa kuvassa näkyy meidän goodiebagit ja taustalla voittopussukat. 2 pussukkaa arvottiin, 1 pussukka oli visavoittajalle ja 1 kynsivoittajalle.

(kuva lainattu http://yhtenailtana.blogspot.fi)

Arvonta ja palkinto pussit sisälsi Adeninalta 4 kpl siirtokuvia ja Dependin Rough Sparkle lakan sekä Cesarsshopilta kolme leimauslaattaa ja kolme Nail Art kynää. Palkinnot oli jaettu neljään pussiin :) Meille oli myös ihan omat goodiebagit joissa oli Adeninalta 10% alekoodi, Cesarshopilta Konadin "matkaleimasinsetti" ja Mimaxilta 6 purkkia neonglittereitä. Adeninalle teinki juuri viikko sitten tilauksen, joten täytyy pistää tämä koodi odotteleen seuraavaa tilausta. Tuo leimasinsetti onkin jännä, tuossa on sisällä leimauslakka. En ole vielä kokeillut, mut enköhän mä sitä pian testaa. Neonglitterit on selkeesti kesälle, ihanan pirtsakoita :)


(Kuvasta puuttuu Adeninan alekoodilappu, koska se koki kovia postausta tehdessä. Onnistuin kaatamaan limsalasin.. Onneksi koodi ei mennyt pilalle!)

Aika kului jälleen kerran aivan liian nopeasti. Mukavaa oli taas, aion kyllä osallistua jatkossakin. Osa porukasta siirtyi vielä "jatkoille" Amarilloon, itse suuntasin kauppaan :D

Suuri kiitos Teannalle, joka jaksoi ahertaa sponsorien kanssa ja Suuri kiitos myös päivän sponsoreille, Adeninalle, Cesarsshopille ja Mimaxille :)

Paikalla mm. Dimavarien/40 kynttä, Teanna/Teannan paikka, Nanne/PinkkiPantteri, Jenny/Yhtenä iltana, Erya/Keittiörakkautta, Smettis/Simply ja Nunnu/Fashion Nails Life.

Huom!Huom!Huom! Teanna, Nanne ja Smettis arpovat jokainen yhden tuommoisen goodiebagin! Ei muutakun osallistumaan! :)

Unohdinko mä vielä jotain? Eiku niin joo ne mun omat kynnet.. ;) Tässäpä nämä omat miittikynnet:Kaikki kynnet on lakattu Opin "Danke-shiny red"illä. Peukalon, etusormen ja pikkurillin kynnet lakattu lisäksi Darling Divan "Little red corvette"llä. Leimat on Nailz crazen laatasta 04, leimalakkana Nfu oh 61. Koristeluina H&M koristesetistä punaiset strassisydämet. En valitettavasti nyt onnistunut saamaan kuvaan leimojen holoefektiä :) Kuvat on otettu 3 päivää lakkauksen jälkeen :D

Edit 12.6.2014: kännykästä löytyi kuva kynsistä myös:

2 kommenttia: