tiistai 21. tammikuuta 2014

Violettia ja kultaa.

Eilen (sunnuntaina) innostuin lakkailemaan Opin "Vesperillä", tarkoituksena oli tehdä lakkaushaaste ryhmän vastaväri teemaan kynnet. Päätin tehdä aksenttikynnet, nimettömän ajattelin lakata keltaiseksi. (Violetin vastaväri). No ilohan loppui lyhyeen, Dependin "210" ei peittänyt edes kolmella kerroksella. Tässä vaiheessa tuli myös aika vastaan, kello oli lähemmäs 23.30 ja työaamu edessä.

Hetken pohdittuani, päätin turvautua hiekkaan myös aksenttikynnellä. Ostin lauantaina Lumenen "Hiekkaa purossa" lakan ja päädyin kokeilemaan sitä nimettömään. Tämän jälkeen painuin unille. Tänään päätin koristella kynsiä, samalla jouduin jo korjailemaan "Vesper"ien kärkikulumaa. Leimasin Barry M:n gold foililla kuvion BM-204 laatasta, kuvion keskelle lisäsin pienen hopeisen strassin. Saan nähdä kauanko ne siinä pysyy. :)


Olen hirmu tyytyväinen lopputulokseen, vaikkakin leima onkin hieman vinossa :D Rakastuin tuohon Lumenen kultaiseen hiekkaan, se on juuri oikean värinen kulta, ei liian keltainen. Ihana! Aluksi vierastin tuota "Vesper"iä, mut nyt kun sitä on vuorokauden kattellut, alkaa sekin näyttää ihan kivalle. Lisäksi tuo koristelu piristi kummasti. Molempia hiekkalakkoja on kynsillä 2 kerrosta.

Postimies toi mulle tänään kiistellyn China Glazen "There's snow one like you":n. Sitä on haukuttu esimerkiksi puurolakaksi. Pakkohan mun oli tuo tilata! Aion sitä lähiaikoina kokeilla, saa nähä miten  mun käy :D Palataan asiaan, nyt nukkumaan! ^^

2 kommenttia:

  1. Mulle se CG on ikuisesti hiivasienilakka, kuka lie keksikaan kyseisen nimityksen, se jai elamaan. :D Ja taa Lumene on Hiekkaa Puurossa. Mut kauniit on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, mä niin yritän unohtaa tuon hiivasienilakka nimityksen, muuten en pysty koskaan kokeilemaan tuota :D Ja Lumene, noh hiekkaa.. puurossa jooh. x)

      Poista