torstai 23. tammikuuta 2014

Timantit on ikuisia?

Lauantaina on miitti ja mulle iskee pakokauhu, koska mun suunnitelmat miittikynsien osalta on aivan auki.. No vielä ehtii.. ":D". Huomenna aattelin jotain punaista kehittää. Saa nähä miten ämmän käy, yleensä mun suunnitelmat menee mönkään, ku oikeesti jotai pitäs saada aikaseks.

Viime postauksessa uhkailin kokeilevani "puurolakkaa", mutta mieli muuttui, koska postikusti toi mulle (taas) uusia lakkoja. Puuron sijaan päätin kokeilla paria muuta uutta lakkaa, nimittän Opin uudesta Gwen Stefani kokoelmasta "4 in the morning"a ja A-englandin "Fated prince"ä. Opin tilailin Ebaystä ja A-englandin tilasin Adenininan alesta. Lakkasin "pohjat" jo eilen ja kas kummaa, aika loppui taas kesken, joten koristelu siirtyi tälle iltaa. Koristelusuunnitelmia oli useampia, mutta tämmönen tästä nyt sit tuli:


Peukalo, etusormi, keskisormi: Opi - 4 in the morning
Nimetön, pikkurilli: A-england - Fated prince

Leima löytyy Nailz Crazen laatalta NC04, leimalakkana toimi Barry M:n Silverfoil ja timantti on koristeltu Golden Rosen Jolly Jewels "102"sella. Pahoitteluni, keskisormen siistiminen ei mennyt niinkuin Strömsössä, kuten näkyy :)

Näillä huomiseen ja sit ollaanki pakon edessä. Jotain on keksittävä. Yyh! :D

2 kommenttia:

 1. Vähänkö mä ootan teijän miitipostauksia ja kynsiä! :) vähän harmittaa, kun ite ei päässy tällä kertaa mukaan :/
  mutta huiput kynnet nytten. I Like <3 =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itekki kovasti, enkä millää raaskis ottaa näitä pois. Mun miittikynnet on edelleen täys kysymysmerkki, saa nähä :D harmi ku et pääse, mut seuraavalla kerralla sit :)

   Poista