perjantai 10. tammikuuta 2014

Uusi leimasin testissä.

Tulihan sitä leimasinta heti kokeiltua, mutta hylkäsin lopputuloksen, joten siitä ei ole kuvia :) Tiistaina kokeilin Essien talvikokoelman lakkoja, "Parka perfect"iä ja "Mind your mittens"iä. Pelkät lakat näytti hölmölle, joten kaivoin uuden leimasimen esille. Kuvio on Moyoun laatalta Princess collection 10. Leimauslakkana toimi Nfu oh #61. Nfu oh sopi hyvin leimaamiseen ja leimasinkin toimi erittäin hyvin. Näistä tuli tosi kivat, samat lakat on edelleen kynsillä :).


Nyt mulla on koko Essien 2013 talvikokokoelma. Tilasin jo aiemmin Ebaystä "Parka perfect"in sekä "Warm & Toasty Turtleneck"in ja Beautybaystä löysin sit loput minikoossa :DJestas kun on söpöjä! Nämä minipullot ovat 5ml, värit "Shearling Darling", "Mind your mittens", "Sable collar" ja "Toggle to the top". Taustalla näkyy tuo kuutio mihin nämä minilakat oli pakattu. Isot pullot on ohuella sudilla, minipulloissa taas suti on ohuen ja "Suomi"sudin välimaastosta.. Outoa, tiesin, että näitä suteja on kahdenlaisia, mutta nyt noissa minipulloissa oli vielä yksi "välimalli". Tai sitten mä vaan kuvittelen. :D

Leimasin jota kokeilin on tilattu Moyoulta. Leimasin toimi tosi hyvin, tämäkin on "löllö" eli tuo leimatyyny on hyvin pehmeä. Kohdistaminen oli paljon helpompaa tällä, kun mitä pyöreällä leimasimella. Varsinkin, kun on kyseessä koko kynnen kuvat. En toki usko, että vanha leimasin jäisi käyttämättä, tuun varmaan käyttämään molempia. Näitä "kuutioleimasimia" myydään myös muualla. Suomen verkkokaupoista en tosin ole vielä tätä bongannut, correct me if I'm wrong!

Nyt alankin suunnittelemaan seuraavia kynsiä, A-englandin "Rose bower" kummittelee mielessä, mut saa nähä mitä keksin :)

4 kommenttia:

 1. Ompa mustan päällä hyvännäköinen tuo hololakka :)
  Täälläkin harjoitellaan kovasti löllöstampperin käyttöä, pyöreän sellaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei ole musta, se on tuommoinen tummansinisenvihreä, mitenkähän sen selittäis :D No noista pikkupulloista erottaa värin paremmin, se on toinen vasemmalta pikkusista :) Mut ehdottomasti tuo holo sopii paremmin tumman päälle, kun mitä tuon vaalean. Vaaleasta ei erotu leima :( Löllöstampperi pelastaa kyl maailman, sillä minäki oon saanu jo ihan ok näkösiä leimoja aikaseks :D

   Poista
 2. Hienosti leimaava holo, pakko lienee kokeilla! :)

  VastaaPoista