perjantai 17. tammikuuta 2014

Haasteena Skittlette.

Meinasin ensiksi esitellä teille mun tän viikon leimaukset, mutta kuvia tarkemmin katsottuani, päästän teidät pälkähästä. Alkuviikosta kynsillä oli Essien "Go ginza", päälle olin leimaillut A-englandin "Sleeping palacella". Odottelin kuitenkin sen verran kauan kuvien oton kanssa, että ne eivät sitten olleet julkaisukelpoisia. Joten hylätään ne. Jatketaan seuraavaan "uhriin".

Liityin lakkaushaaste ryhmään ja nyt oli vuorossa "Skittlette". En nyt yritäkkään selittää tätä, ohjeet löytyy täältä (englanniksi). Postikusti toi sopivasti kynsikoristekirppikseltä ostetut Zoyan "Aurora"n ja Isadoran "Persian princess"in. Ja siitähän se idea sitten lähti:


Peukalo & etusormi: Isadoran "Persian princess", päällä Sonnetariumin "Massive consumption".  Keskisormi & nimetön: Zoyan "Aurora", koristeena Opin "I snow you love me".  Pikkurilli: pohjalla Isadoran "Persian princess" (ei näy), päällä Emily de Mollyn "Cosmic forces".

Tuo Zoyan "Aurora" on aivan tajuttoman ihana! Onneksi olin kerranki oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja ehdin napata tämän kaunokaisen helmerini suojiin ^^. Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti