tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kynsillä mökin verhot

Inspiraationhan voi saada vaikka mistä, niinkun esimerkiksi vuokramökin verhoista. Ainakin näin kävi viikonloppuna mulle :D En tosin ehtinyt viikonloppuna näitä toteuttaa, koska oltiin reissussa. Eilen pääsin toteuttamaan itseäni tämän idean kanssa. Alla kuva siitä, millaset verhot oli kyseessä.


Ihan noin punasia kynsiä en halunnut, vaan mielessä kummitteli Fanilta ostettu Kikon 364. Kikoa kynsillä 2 paksua kerrosta. Leimauslakkana käytin Essien "Blanc"ia ja kyllä se nyt vaan on niin, että mä tarvin kunnon valkosen leimauslakan. Nuo leimat näyttää ihan harmailta :( Pöh! Leimojen jälkeen päätin matata kynnet, itellä on käytössä Essien "Matte about you". Kuvio on Nailz Crazen laatasta 03. Laatta toimi moitteettomasti, nuo Nailz Crazen laatat on kyllä niin ihania! Mulla on niitä 4, yhteensähän niitä on 6. Laattoja voi tilata Etsystä. Juuri nyt näyttäis tuo 03 olevan loppu, muita löytyy kyllä. Itellä on 01, 02, 03 ja 04. Ainoa huono puoli noissa on se, että laatat on isoja, eivätkä näin mahdu tuohon laattakansioon.


Seuraavaksi onkin vuorossa viikon lakkahaaste, "Uusi tekniikka". En ole vielä päättänyt tekniikkaa. Katotaan mitä keksin, on niin monta tekniikkaa kokeilematta.. Mut enköhä mä jotain kehitä. :)

2 kommenttia: