tiistai 18. maaliskuuta 2014

Lohkeavaa korallia.

Ehdin tuossa jo lakkailla muutamat kynnet "varastoon", joten tässä yhdet niistä. Essien "Tart deco" on ensimmäinen Essie jonka ostin keväällä 2012. Tämän lakan myötä mun ja Essien sukset menikin ristiin ja en suostunut Essiellä lakkaamaan yli vuoteen. Tämän kyseisen lakankin kaivelin laatikostojen uumenista vasta syksyllä 2013. Syy oli se, ettei lakka peittänyt millään ja lakat lohkesi kahden päivän jälkeen. No nyt kuitenkin päätin antaa lakalle uuden mahdollisuuden!


Kynsillä on 3 kerrosta, peittävyys oli.. noh.. ei yhtään sen kummempi kun aikaisemminkaan. Leimailin Dependin 223 lakalla kuvion Emily de Mollyn laatasta EDM05, jotta saisin peitettyä läpikuultavuuden. Lopputuloksesta tuli oikein kiva, mutta illalla oli haastavaa kuvata leimaukset, joten ajattelin, että kuvaan ne auringonvalossa seuraavana päivänä. No ei tarvinnut kuvata, lakka lähti lohkeamaan ennenkuin kerkesin aurinkoa seuraavana päivänä nähdä. Huokaus. 

En tiedä onko tämä mun lakka joku "maanantaikappale" vai onko lakan koostumusta tämän oston jälkeen parannettu. Muilla näyttäisi pelittävän tosi hyvin.. Sniff. Mulla on kuitenkin nykyisin yli 70 Essietä (oho) ja suurinosa niistä käyttäytyy moitteetomasti jopa kapealla sudilla.

Asiasta pikakuivattajaan. Pikakuivattaja menee vaihtoon, Sechen kanssa ei ole enää sukset ristissä, ne on jo solmussa. Seche ei ole toiminut viime aikoina millään, lakat ei kuiva vaikka odottaa 30min, yleensä olen joutunut lisäämään toisen kerroksen Secheä, jotta lakat on loppujen lopuksi kuivanut. Postikusti tuopi mulle pian paljon kehutun Glisten & Glowin "Hk girl"in.. Millään en malttais odottaa, viimeksi eilen Seche ei kuivattanut kahta kerrosta lakkaa, pitkänki odottelun jälkeen pintaan tuli "lommoja".. Toinen kerros Secheä kupli.. Että tämmöstä tällä kertaa! :)

P.S ostokset on jo kuvattu, ei kuitenkaan uudessa valoteltassa. Valoteltta jää odotteleen parempia lamppuja :) Koitan vielä jaksaa muokkailla kuvia ja lisätä ne facebookkiin. Kuvia on paljon, enkä edes muistanut enää kaikkia ostoksia, joten kuvasin ne mitä muistin hommanneeni.. x) Johan tässä kuukausi vierähti edellisistä ostoskuvista. Hyi mua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti