sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Vaikeasti kuvattava neonpinkki

Tein alkukuusta kimppatilauksen head2toesin verkkokauppaan. Tilattiin kaverin kanssa yhdessä, jotta saatiin puolitettua postikulut. Postikulut olivat lähemmäs 30 dollaria, joten ihan muutamaa lakkaa ei tuolta kannata tilata. Meidän tilaus kattoi yhteensä 8 lakkaa. Tässä esittelen yhden niistä, Orlyn "Beach cruiser"in. Lakka on hyvin neonpinkki, tällaista olen juuri etsinyt. Lakka peitti kolmella kerroksella. Muilla saattaa peittää vähemmälläkin, mun kynsillä on nyt joku ihme vaihe meneillään, kuultavat läpi lakan kun lakan. Ärsyttävää.


Kuva on tarkotuksella otettu erilaisessa valossa, jotta sain edes jotenkin taltioitua lakan värin. Kaikissa muissa kuvissa tämä näytti vaaleanpunaiselle ja sitähän se ei todellakaan ole. Tämä väri oli mieluinen, eikä kaivannut mielestäni edes koristeluja.

Lakkatilaus meni muuten hyvin, paketti tuli viikossa, mutta 1 lakka oli rikki :( Lähetin siitä sähköpostia ja kauppa palautti mulle rahat. Harmitti vaan suuresti, hajonnut lakka oli syy miksi yleensäkkin lähdin sieltä tilaamaan. Lakka oli Color clubin "Revvvolution". Sniff.


En tiedä mikä aiheutti lakan hajoomisen, koska kaikki lakat oli hyvin pakattu kuplamuoviin. Ehkä tämä nyt vaan on merkki siitä, etten tuota lakkaa tarvi?! :D Sain pienen osan pelastettua tyhjään Seche pulloon, en ole vielä kokeillut toimiiko sieltä käsin.. Ainakin toistaiseksi lakka kuitenkin pullossa liikkuu. Täytyy piakkoin testailla leimata sillä. Siihen tarkoitukseen tuon nimittäin hommasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti