perjantai 7. maaliskuuta 2014

Leimaa ja melkein hiekkaa.

Mun oli tarkotus keskiviikkona tehdä tämän viikon haastekynnet, mutta enpä tehnyt. Teinkin ihan simppelit kynnet, vähän hiekkaa ja leimaa.. Kynsille valikoitui Zoyan "Arabella" ja Opi:n "All that razz-berry". Leima on Moyou:n laatasta "Princess collection - 10". Kyseinen laatta on loppu Moyoun verkkokaupasta tällä hetkellä. Leimauslakkana toimi China Glazen "Harmony". "Harmony" aukesi vaivatta, toisin kun siskonsa "Emotion" viime kerralla :D


Kuva vääristää värit, molemmat lakat on enempi violettiin taittavia. "Arabella" on Pixiedust, eli hiekkalakka. Jostain syystä se ei suostunut millään kuivumaan, joten päädyin laittamaan päälle Seche viteä. Väristä tulikin kauniimpi päällylakan kanssa, pelkkänä hiekkana en tykännyt yhtään. Opi käyttäyty kivasti, vaikkakin vaati 3 kerrosta peittääkseen. Lakat on kuvassa ollu kynsillä 2 päivää, et voipi olla kulumaa näkyvissä..

Oon täysin unohtanut kuvailla ostoksia Facebookin puolelle, my bad! Lupaan parantaa tapani! :D Uusia ostoksia on kertynyt jonkun verran, enimmäkseen käytettyjä lakkoja olen ostellut. Tosin nyt on tulossa vaikka mitä, esim. Cadillacquerin lakkoja. Niitä ja muita odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti