maanantai 18. marraskuuta 2013

Äidin kynsilakkalaatikolla

Palkka tuli, palkka meni. Saaliina kasa kauniita lakkoja. Silti kynsille päätyi äidin vanha Essie "Bangle jangle". Tai se siis oli äidin, ei ole enää. Ilmoitin tämän Essien nyt muuttavan pohjoiseen, "sanot mitä sanot" :D Ei kuulemma haitannu. Täytyy etsiä internetin ihmeellisestä maailmasta äipälle uusi samanvärinen. Äiti ei kuulemma tykkää SuomiEssien leveistä sudeista, en ymmärrä :O Itsehän en saa noilla ohuilla sudeilla mitään aikaseksi. Silti tilasin koko Essien 2013 talvikokoelman kapealla sudilla. Se on nyt kestettävä!


Olen nyt jo kolmatta päivää samalla värillä ja ilman glitteriä! Mikä mua vaivaa :D Tämä on aika haastava lakka, raidottuu herkästi ja kynnen epätasaisuudet jää näkyviin, jos on liian ohuet kerrokset. Väri on muuten ihana, tuommoinen "likainen" liila.. Tykkään! Hätäsen googlettelun tuloksena tuo vaikuttais kuuluvan Essien talvikokoelmaan vuodelta 2011.

En nyt sen enempää ala ruotimaan mitä tuli ostettua, koska muuten nää kaikki mun postaukset on täynnä vaan lakkapullojen kuvia :D Mainitsen nyt kuitenkin, että Kicksiltä sai heidän omia lakkoja 2 kpl 10,90 eurolla. Ostin 2 sugar laquer sarjan lakkaa; "Dried pepper" ja "Red sand". Normihinta ainakin näille oli 8,95€/kpl. Netistä on tullu tilattua tuo jo mainittu Essien 2013 talvikokoelma + kimppatilauksena Nail Pattern Boldnessin "Glitter food". Saatoin tilata myös MoYoun pari leimalaattaa. Muutakin saattaa olla tulossa. Tosin Postin lakkoilut hidastaa hommaa pahasti, meille tuli torstaina viimeks posti. Huomenna uhkaa alkaa koko viikon kestävä lakko täällä päässä Suomea. How nice. En olis halunnutkaan postia.

Buyincoinsin tikut ja pensselit eivät sitten koskaan lähtenyt Suomeen, vaan rahat palautuivat viime viikolla. Siellä päässä nämä vaaralliset muovitikut ja pensselit olivat jääneet tulliin. Viestissä oli kuitenkin nyt maininta, että postituksen pitäisi toimia, joten tilasin 400 tikkua uudelleen :D Ne tosin meinaa jäädä heti vähiin tällä mun ostotahdilla. Voisinki pitää ostolakon. Siinäpä vasta haastetta kerrakseen. 

PS: Olen lisäillyt tuohon sivuun linkin, mihin olen luetellut lakkani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti