tiistai 26. marraskuuta 2013

Glitterii ja leimaa, "pari kuplaa" kaupanpäälle.

Eilen illalla oli taas pistettävä mietintämyssy päähän kynsien osalta. Myssyn tungin päähän klo 21.00 jälkeen, mitä myöhäisempi ajankohta, sen parempi.. ":D". Tuossa jokunen aika sitten esittelin ostoksiani ja siitä lähtien on mielessä pyörinyt Lime Crimen "Once in a blue mousse"n ja Cirquen "Lullaby"n yhdistäminen. Ei muutaku tuumasta toimeen. Päätin uhmata leimasinta ja kaivelin esille BM-407 laatan. Kuvankin olin jo mielessä valinnut. Leimauslakaksi sai päätyä edelleen ihana A-englandin "Tristam" :) Ja jotta homma menis oikein yli, töpöttelin koristeluksi Jolly Jewelsin "107"ää.

(varoitus! kuva sisältää kuplia!)

Lime Crime levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Väri oli aikalailla juuri sellainen kuin kuvittelinkin, ei ihan täysin vaaleansininen, omasta mielestä menee enempi turkoosiin. "Lullaby" on paksua, haisee oudolle ja levittyy huonosti :( Pakko ohentaa tuota, jos meinaa käyttää uudelleen. "Tristam" toimi leimaamiseen. Hileitä ei olis välttämättä leimauksen ympärille tarvinnu lisätä :D Mutta sitten... Seche Vite teki tepposet ja pisti pystyyn kunnon kuplashown.. SV tuntuu myös kaipaavan ohenninta. Päätin jättää kuplat kynsille ja hiihdellä näillä kynsillä pari päivää. Ei niitä kuplia kaukaa nää ;)

Posti ei edelleenkään kulje ja mul o kauhee ikävä kaikkia mun tulevia kynsilakkoja :D Onneksi kaverille tulee posti, jotta sain ees pari uutta lakkaa :) Kimppatilaus saapui :) :) Taisin mä kyl sunnuntaina ostaa pari muutaki lakkaa.. Olen kyllä yrittänyt hillitä lakkojen ostelua.. Yrittänyt.. x)

4 kommenttia:

 1. Cirquen lakkapohjassa on laventelia ja siitä tuo tuoksu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, tässä taas huomaa, että oon menny vaan kauniin glitterin perässä :) kiitos tiedosta, ihmettelin kovasti hajua :D

   Poista
  2. Joo, kaikki niiden lakat haisee saippualle:) Ei pahalle mutta onhan se aika outo ja epä-kynsilakkamainen tuoksu:)

   Poista
  3. Nojoo, tuli kyl iha puskista tuo "lemu". Mut nyt ku oikein mietin, ni tais siitä olla puhetta ku olin tilaas tuota, että lemuaa.. Oon vaan täysin ohittanut tämän tosiasian :D

   Poista