sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sininen unelma

Viikko taas vierähtänyt. Töissä kävin tasan keskiviikkona, muuten makoilin flunssan kourissa kotona. No sitähä sit luulis, että olen lakkaillu ihan hulluna kynsiä, kun kerta kotona ollut. Niinhän sitä tosiaan luulis, vaan en ole jaksanu kynsiä kauheemmin laitella. Tiistaina lakkasin kynnet vihreiksi ja niistä tuli niin hirveät että... En kuitenkaan enää jaksanu poistella lakkoja, joten niillä menin sit töihin.. En ottanut kuvia, en halua muistutusta niiden karmeudesta :D

Keskiviikkona oli viikon ainoa postipäivä, muina päivinä posti ei tänne lakon vuoksi kulkenut ollenkaa. Maailmalla on paketteja vaikka kuinka, saa nähdä koska ne pääsee kotiin asti. Postin kulkemattomuuden vuoksi siirryinki Matkahuollon puoleen tilatessani Cesarilta paketin. Paketti kulkeutui päivässä lähiSiwaan. Onneksi.. Tilasin XL-leimasimen, sekä pari A-Englandin lakkaa, "Tristamin" & "Sleeping palacen" ja Konadin leimauslakan (joka oli/on tarjouksessa). XL-leimasimen tilasin ebayn kautta jo kauan sitten, mut se ei ole perille löytänyt. Olis pitäny vaa suoraan tilata Suomesta, eikä alkaa kikkaileen :D Muttaku kikkailu on niin kivaa.. :) Lisäsin tuohon linkit tuotteisiin, jos alkoi kiinnostamaan.. Mitään en siitä hyödy, mut kivempi teille :)

Perjantaina oli aika lakkailla bilekynnet lauantaille. Koska mua kiehtoi aivan älyttömästi A-englandin "Tristam", päädyin lakkaileen sillä. Onneksi tilasin tämän, aivan älyttömän kaunis sininen lakka! Pohjalla vähän holoakin... Oih <3


No mites ne leimailut nyt sit uudella leimasimella? Noooh, kohdistus on edelleen jossain hakusessa, mutta kyllä nämä leimat nyt ihan irtos laatasta ja siirty kynsille. Ei tuntunut enää ihan toivottomalta tämä touhu! Leimasin taas Barry M:n hopealla, kuvat on Nail crazen laatasta 02. Tottahan onnistuin sotkemaan päällylakalla kuvioita, aivan liian kuivalla sudilla lähdin lakkaan. Urpå mikä urpå. Surkean leiman yritin peittää Sonnetariumin "Snowfallilla".. Hyvinhän se meni, not. Tykkään näistä kynsistä kuitenkin ja edelleen lakat on kynsillä. Kuvassa lakkauksesta on jo 2 päivää, joten kulumaa näkyy.

Mitäpä muuta, päivittelin lakkoja taas lakkasivulle, nyt en kyllä enää ole varma olenko ihan kaikkia kuitenkaan lisännyt :D Niin ja se Essien talvikokoelma tilaus peruuntui :( Ei kuulemma voi lähettää, hyvin on vaan yksittäiset lakat samalta myyjältä perille löytäny viikossa. Sniff. Olen niin pettynyt.. Pitää tilata jostain muualta. Mut nyt nukkumaan, aamulla töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti