torstai 7. marraskuuta 2013

The Uptown vs. #51 ja muuta kivaa.

Vihdoinkin sain hommattua Nfu Oh:in lakan numero 51. Eilen posti toi Color Clubin "The Uptownin", joka äkkivilkaisulla näyttää samalle kun #51. Joten pakkohan mun oli heti testata, et miten nämä kaks toisistaan eroaa vai eroaako. 4 kynttä, 2 lakkaa, tässä tulos:

(Pahoitteluni, valaistus on syvältä, koitetaan selvitä jooko?)

Etusormen ja keskisormen kynsillä on "The Uptown", nimetöntä ja pikkusormea koristaa #51. Molempia on 3 kerrosta, ei päällylakkaa. Näissä ei ole mitään samaa, 2 aivan erilaista lakkaa. CC:ssä
 on selkeästi sininen pohja, kun taas #51:sessä liila. CC:ssä hippuset on suuria ja niitä tulee kerralla paljon. #51:sessä on hiput pieniä, niitä tulee vähän ja pohjalla on kimalletta. Eli hyvillä mielin voin omistaa molemmat ;)


Tässä vielä kuva pulloista. Kyllä tästäkin näkee, etteivät ole samanlaisia. Pistetään molemmat helmeriin odottelemaan seuraavaa kynsille pääsyä. Lakkasin näillä nyt vain kokeillakseni eron. Kuvien jälkeen poistin lakat ja siirryin tekemään huomiselle kynsiä. Huomenna on työhyvinvointipäivä. Kävelyä ja ruokailua työporukan kanssa, nice! Ajattelin tehdä jokku pirtsakat kynnet ja leimailla jotain kivaa. No leimauksessa menin heti perse edellä puuhun, joten piti vähän laskea rimaa, ts. siirtyä helpompaan kuvioon eli;


Pohjalla on Isadoran "Candy crush". Luotin taas Barryyn ja leimailin sillä hiekan päälle kuviot. Nämä on jo melkein onnistuneet ^^ Kuvio löytyy Nailz Crazen laatasta 02. Nimettömän leimaus ei oikein onnistunut, niinkuin kuvasta näkyy. Pysyvyyden takaamiseksi lisäsin kuvanoton jälkeen päällylakan kaikkiin kynsiin, jolloin tuon nimettömän leimaus katosi melkein näkyvistä :( Ei voi mitään, en varmasti korjaa, olkoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti