lauantai 2. marraskuuta 2013

Häikäsee.

Llarowen paketti tuli tällä viikolla ja sieltä paljastui 3 ihanaa kynsilakkaa. Toistaiseksi en ole ehtinyt kokeilemaan kuin yhtä, Color clubin "Halo-graphicia". Halusin heti kokeilla tätä, koska mulla ei ole kunnon hololakkaa vielä ollut. No niin, katsokaapa tätä:


Vähän häiritsee tuo salama, mutta eipä tuota tule oltua aurinkoiseen aikaan kotona. Nää oli 3 päivää, joka päivä kääntelin ja vääntelin käsiä, ihan uskomaton efekti! 2 kerrosta lakkailin, pistin päälle pikakuivattajan. Aivan tajuttoman kaunis lakka.

Aloittelin tekemään halloween kynsiä eilen, lakkasin osan kynsistä mustiksi ja osan oransseiksi. Tarkotuksena oli koristella ne leimoilla, mutta toisin kävi. Ensiksikään en eilen sitten jaksanut tehdä kynsiä loppuun. Tänä aamuna huomasin oikean käden keskisormen kynnen revenneen niin, että se oli enää parista millistä kiinni. Tuli kiire poistaa lakat alta pois ja eiku korjaamaan. Tein teepussipaikkauksen ja toistaiseksi paikkaus tuntuu tosi tukevalta. Korjasin samalla pari muutakin kynttä jossa alkava halkeama. Kuvaa en aio näistä "hienoista" paikkauksista lisätä.. sen verran järkyttäviä tekeleitä :D No mut halloween kynnet jäi sit tekemättä. Ei oltu mihinkää tänään enivei lähdössä.

Perjantaina löysin kaupasta vihdoinkin Lumenen hiekkalakkaa. Päätin sitä sitten tänään kokeilla. Eli sutasin kynsille Lumenen "Beach sand - Rantahiekassa".


Äkkiseltään muistuttaa Isadoran "Wine crushia", jota himotellu. Harmi etten voi näitä kahta verrata, ehkä joku muu sattuis omistamaan molemmat? Ihan ok lakka tuo on, mustaa missä pohjalla kultaa ja viininpunaista. Ainakin mun silmään pistää nämä värit :). Päätin sitten leimaillakkin.... löysin Konadin valkoisen leimalakan tuolta lakkakokoelman uumenista. No se oli mennyt pilalle. Jotenkin tämä leima vielä "onnistui", mut suurinosa väristä lähti liuskoina irti sormesta ja leimasimesta.. Leima löytyy BM laatasta 402. Parempi onni ensi kerralla :D

Ensi viikko tulee olemaan aivan mieletön postiviikko. Siis jos kaikki mun tilaamat tuotteet on yleensäkkään tulossa :D Eilen lähti Harlow & c/o tilaus, tänään shoppailin Etsyssä aamutuimaan. Vieläkin huvittais tuhlata, mutta alkaa tuo rahatilanne näyttämään huonolle :D Edellisen viikonlopun ostoksista on vielä osa tulematta. Samaten sitä edellisen ;) Niitä odotellessa!!

P.S Kaikki lakat on itse hommaamia. Linkkien klikkailu saattaa johtaa shoppaamiseen ;)

4 kommenttia:

  1. Kyllä nuo Halo-huesit on ihania :3 Suosittelen myös kokeilemaan Jaden holo-lakkoja, ne on upeita ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitääpä etsiä noita palkkapäivän jälkeen :D

      Poista