keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Väsynyt lakkailija leimausfiiliksissä.

Eilen räpelsin lakkojen kanssa useamman tunnin, lakkailin uudella lumihiutalelakalla ja homma ei toiminut. Kokeilen joskus toiste uudelleen. Huh. Kolmannen totalfailauksen jälkeen annoin periksi, ei sitten! Kaivoin käyttämättömistä lakoista esille A-Englandin "Jane Eyre":n. Siitä on jo tovi, kun olen sen Adeninasta tilannut, mutta jostain syystä ei ole tullut kokeiltua. Sutasin sitä kaikille kynsille, 1 kerros peitti jo tosi hyvin, mutta levittelin silti toisen kerroksen. Tosi nätti tumma lakka. Sit oliki aika testata Barry M "Silverfoil":in toimivuutta leimauslakkana. Kuriiri kuljetti Barryn eilen kotiovelle Asokselta. Barry toimii erittäin hyvin! Vau! Sain parit leimat kynsille! :D Katsokaas tätä:


Todistettavasti olen onnistunut leimaamaan kahdelle kynnelle kuvan. Voishan nuo paremminki olla, mut hei kamoon! :D Molemmat leimat on BM-316 laatasta, jonka muistelisin kulkeutuneen mulle miitistä. En ole 100% varma, mut samapa tuo. Tänään postikusti polki mulle Color Clubin "The uptown":in ja päätin sit lämiä sitä leimaamattomille kynsille. Pohja tuossa taitaa olla sininen/violetti, mutta sehän ei tässä tietenkään näy, koska tuo Jane on niin tumma. Kynsillä on 1 kerros, lakka levittyi hyvin ja kuivui nopeasti.

Posteljooni oli muutenki höveli ja toi mun Bundle Monster tilauksen. Parin leimalaatan (BM-407 ja BM-416) lisäksi saapui mun tilaama laattalaukku:Laukkuun mahtuu 168 laattaa. Hetken saan vielä noita ostella :D Konadit ja Bundle Monsterit mahtuu tuonne, Nailz Crazet ei mahdu mihinkään :) Bundle Monster laatat ja laukun löydätte netistä Bundle Monsterin kotisivuilta. Suomestakin näitä laattoja voi tilata esim. Adeninasta. Tosin äkkivilkaisulla en Adeninasta löytänyt BM-4XX laattoja, ainoastaan BM-2XX ja BM-3XX laatat on valikoimissa. Tällä hetkellä osa niistä on 0,99 euroa/kpl, itse tilasinki jo 4 uutta laattaa eilisten leimausten innoittamana :D 4 laattaa posteineen oli 5,56 euroa, ei paha hinta ollenkaan.

Nyt on pakko painella nukkumaan, väsyttää niin vietävästi. Olen vielä huomisen kotona sairaslomalla eilisen kolarin johdosta. Päräytti vastapuoli moottoritiellä meidän auton perään :S. Auton saa takaisin viikon päästä perjantaina. Räyh. Toivottavasti posteljooni jaksaa kiikuttaa kaikki pakettini postilaatikkoon :D Vielä on monta pakettia tulematta.. Buyiconsin tikkuja kaipailen kovasti, haluan päästä tikuttamaan lakkani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti