tiistai 12. marraskuuta 2013

Minttua, glitteriä, lumihiutaleita ja tuskaa

Vois melkein kuvitella, että olen taas laiskotellut ja jättänyt kynsien lakkailun taka-alalle. No näin ei kyllä ole päässyt käymään. Tekeleet on vaan ollut, hmmm, mielenkiintosia, joten en ole niitä kuvaillut. :) Perjantai iltana suhailin kynsille Models ownin "Mermaid tears":iä. Joo-o, vaikka kuinka sudin, jäi 1 hiutale per kynsi. Huumorihan se siinä meni ja jätin sen lakan oman onnensa nojaan. Tilalle kaivoin Barry M:n "Pomegrante":n, vautsi mikä väri! Peitti hyvin, kerta olis saattanut riittää, mut you know me, pakko se oli tokakin kerros laittaa. Väri oli itsessään jo hieno, mutta alla oli 2 lasia valkkaria, joten glitteriä kehiin! Ja yhtäkkiä muistuikin mieleen helmerissä lymyilevä GR Jolly Jewelsin "108". Perfect match! Katsokaas: (urpåna onnistuin laittamaan kuvat väärään järjestykseen)


Tuo Barry on kyllä pinkinpi kun mitä kuva antaa ymmärtää. Mutta jatketaan. Vasemmalla näkyypi sitten Anttilasta kotiutettu Essien "Mink muffs". Hintaa lakalla oli kaikki 6 euroa. Aluksi epäilin väriä, mutta vielä mitä, tämähän on kiva! Lakkailin päälle aluksi Nubarin "White polka dot":ia, mutta koska siitä nyt ei vaan ollut mihinkään, lisäsin vielä päälle Kone Helsingin "GL01":sen. Tuo glitteri on neliöglitteriä, sopi tähän vallan mainiosti. Mink muffsilla menin 2 päivää (koska en jaksanut eilen lakkoja poistaa x))

Harlow & co:n paketti paukahti postilaatikkoon tänään, paketti sisälsi nämä 2 lakkaa:


 KBShimmer "Would Jubilee it?" ja "Strung Out"

Nythän olisi voinut kuvitella, että innostun lakkailemaan jommalla kummalla uusista lakoista, mutta vielä mitä! Pakkomielteeni päästä kokeilemaan Essien "Mint candy apple":a vei voiton. Olipa se... kokemus. Aikamoinen epeli tuo MCA lakaksi. Onneksi mulla on leveä suti. Olis voinu muuten harmittaa. Mut otetaanpa kuva tähän väliin:


Pohjalla 2 kerrosta MCA:ta, ensimmäisen kerroksen jälkeen laikukas, kuivua ei meinannut millään. Tokan kerroksen sudin vaan ja löin äkkiä Sechen päälle. Koristeluksi pistin nimettömälle Femme Fatalen "Cloudburst"in ja keskisormen kynttä koristaa SuperNailsin "First snowfall" (mun pullossa kylläkin lukee "First snow". "Cloudburst" levittyi hyvin, kuvassa 1 kerros MCA:n päällä. Tuo ensi lumi on haastava, yritin lakkailla tuolla jo viime viikolla ja silloin tuloksena oli kuplivat kynnet. Nytkin kuplia ilmestyi, vaikka yritin ohutta kerrosta lakata. Jotain tuolle täytyy keksiä. Jos vaikka jollain sienellä töpöttelis? Mietintähattu päähän. Lumihiutaleiden sakarat tunkee Sechen läpi. :( SuperNails löytyy etsy.comista. Annan tälle lakalle tämän jälkeen vielä yhden mahdollisuuden..

Mun tyhmät tikut ei vieläkään ole tullut! Tahtoo päästä tikuttamaan! Nyt on 3 viikkoa kulunut siitä, kun s-posti paketin postituksesta saapui. Odottelen vielä viikon ja alan sitten kyseleen tikkujeni perään. Samassa paketissa on tulossa koristelusiveltimiä. Gnnnn. Tulis jo! Maailmalla on vielä muutenkin ihan liian monta ihanaa lakkaa. En millään malttais odottaa niiden saampumista! Mutta pakko kait se on.. huoh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti