torstai 14. marraskuuta 2013

Posteljooni saattaa pitää mua hulluna.

9 pakettia tullut kahden päivän aikana :) Tässäpä kuvaa mitä kaikkea niistä paketeista löytyi!



Essie "Go Ginza", Zoya "Storm", Opi "I snow you love me" ja Crowtoes "Asterope"


Lime Crime "Crema de limón", Sonnetarium "Snowfall", Cirque "Lullaby", Sonnetarium "Massive consumption" ja Lime Crime "Once in a blue mousse"

Tänään ei paljon rupatella, vaan mennään suoraan asiaan! :D


Kynsille lätkäsin Zoyan "Storm":in. Jäätävän kaunis lakka! Ladoin 3 kerrosta, 2 olis saattanut riittää. Nimettömälle lakkasin Sonnetariumin "Snowfall"ia. Tykkään aivan älyttömästi molemmista lakoista! Tämä on mun ensimmäinen Zoya, kuten myös Sonnetarium. I'm in love.. :)

Mun tikut ei oo vieläkään tullu! Eikä XL-leimasin :( En jaksa odottaa! Muuten kaikki paketit alkaakin olemaan perillä. Huomenna tulee palkka ja ajattelin kotiuttaa Essien koko talvikokoelman. Josko mä en sit muuta ostais ;) Eiku nii joo, onhan mulle tulos 3 Essietä kynsilakkakirppikseltä ja.. :D

Lisäys pyynnöstä: Essie tuli vaihdossa, Crowtoesin huusin merkkilakkakirppikseltä. Opin ostin Ebaystä ja Zoyan Amazonista. Lime Crimet on Beautyjointista, Sonnetariumit heidän omasta verkkokaupasta ja Cirquen ostin Cirquen omasta verkkokaupasta.

2 kommenttia:

  1. Vau :) tulee ihan kuume ostella uusia lakkoja. En ole edes kaikista kynsilakka paikoista ennen kuullutkaan, joten kiitos vinkeistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Rahan menoa noissa paikoissa ei voi estää! :D Suosittelen myös käymään esim www.harlowandco.org ja www.llarowe.com :)

      Poista